5

Møtte Gina i byen. Vi koste oss på United Bakeries på Majorstuen før vi tok turen til Karl Johan og Jernbanetorget. Så i noen butikker og kjøpte litt tråd til å lage armebånd. Det var så koselig å se Gina igjen, skikkelig synd at jeg ikke får deltat på 20-års feiringen hennes på fredag... 

I kveld skal jeg på LOL med Tina og Ida. Vi skal møtes litt før kinoen starter. Tror venninnen til Ida, Trine, skal bli med også så det blir koseligl. 

Lurer på om LOL er bra, fordi den har Miley Cyrus i den og fordi selve handlingen virker litt fjortissss.., men vi får se.

Her er bilder av valpehagen før og etter utvidelsen.


Før


Etter

Gleder meg så mye til i morgen! Da komemr Bodil, Blake og Jake! Endelig får jeg sett Bodil igjen. Det har ikke vært det samme uten henne :(

 

3 kommentarer

Lina

07.06.2012 kl.22:33

Heihei, fast leser hær! Jeg har selv kjempelyst å gå på denne skolen, begynner 3 året på vgs i år, vil du anbefale denne skolen? Hvor mye skolepenger betaler du hvert semester? fikk du god hjelp med søknadden å var det lett å få venner i starten? krever det gode karakterer å komme inn?

Lina

07.06.2012 kl.23:55

Og hvordan finansierer du det, rekker lånekassen til?

Ina Charlott

08.06.2012 kl.13:27

Lina: Hei igjen, mener du ICMS eller NKF? Jeg sluttet på ICMS fordi jeg syntes det var så dårlig der i tillegg til at man betaler vedig mye penger siden det er trimesters, altså tre semestre i året isteden for to. Det er nesten forventet at du har egenkaptital eller noen som kan betale for deg, for lånekassen gir deg kun to utbetalinger i året som akkurat rekker til skolepenger og campus, hvis du velger å bor der, hvis du bor utenfor campus har du nok litt ekstra med penger, men ikke mye. Sydney/Manly er nesten dyrere enn Oslo å bo i og alt annet er dyrt også. Ville heller studert business i England eller et annet sted i Europa. Det er mye billigere med mat og bo i tillegg så er du mye nærmere hjemme og du har kun to terminer i året som lånekassen støtter fult. I tillegg har du ekstra penger igjen.
Jeg anbefaler ikke ICMS!! Ingen systemer, ingen flinke lærere og du jobber hardt for ingen ting.. Skolen er heller ikke kjent i Europa lenger fordi de nettopp sa opp samarbeidet sitt med Maquire University som er et veldig bra universitet..
Ang Spørsmålene dine så har jeg allerede svart på det finansielle og om jeg anbfefaler skolen, NEI!!!.. Jeg gjorde søknaden selv, GoStudy var lite behjelpelig, vanskelig å få tak og det virket som de hadde bedre ting å gjøre enne å hjelpe søkere.. Det var veldig lett å få venner i starten. Det sosiale på ICMS var helt fantastisk! Det krever omtrent ingen ting av deg for å komme inn på skolen. Tror snittet var 3 når jeg søkte og nå sliter de med å få elever så nå er det sikkert ikke noe snitt i det hele tatt.. Så lenge du betaler er skolen fornøyd. Skolen bryr seg bare om pengene dine, ikke om deg!!!
Lykke til :)
Håper du fikk svar på det du lurte på.

Skriv en ny kommentar

hits