Don't stay in bed, unless you can make money in bed

Jobbe jobbe jobbe. Skulle egentlig jobbe en vakt denne uken og har endt opp med å få fire + en til kanskje. Det er bare bra det da for da får jeg jobbet mye nå før jeg vår valpen også får jeg jobbe litt mindre senere i sommer. Fikk beskjed om at jeg får faste dager på jobben utover høsten så det gleder jeg meg veldig til, da slipper jeg å få forskjellige vakter uke etter uke, nå kan jeg endelig få litt rutine på livet.

Som sikker alle har fått med seg nå var Justin Bieber i Oslo denne uken, yeey. Uansett jeg jobber mitt i sentrum og jeg skal si det at det var kaos. I tillegg fikk vi en del tenåringer som skulle på konsert på jobben. De kjøpte alle gummibåtene våre fordi de skulle paddle ut foran scenen til Bieber. Haha, vi spurte dem om de trodde de fikk lov av politiet og de sa bare jaja, hahah.... Senere på kvelden kom de noen som lurte på om vi solgte gule armbånd slik at de kunne snike seg inn på konserten. Det var morro å jobbe, jeg lo godt av alle teensa som kom. 


Kaos, fikk ikke lov å ta trikken fra stasjonen uten for hotellet hans, haha.

i går fylte mor 44 år, så gratulerer til deg mamma. I dag feiret vi med en middag hos bestemor. Det var koselig, men jeg var så liten etter lite søvn og mye jobbing så jeg måtte ta meg en liten lur, haha. Fikk kjempe god mat og dessert. Vi satt og tenkte på hva valpen min skal hete og alternativene så langt er: Nala (fra Løvenes Konge), Luna (betyr fullmåne), Nera(betyr sort (hunkjønn) på italiensk. Jeg tenker fortsatt så vi får se hva det blir, men jeg liker veldig godt navn på N av en eller annen grunn.


Jeg drikker Fanta og sitter ved barneboret..


Potet, grønnsaker, mushrooms, hjort og saus, namnam.


Jordbær til dessert, nam nam


Jeg som er litt frekk og tar en power napp i bursdagslaget, men jeg trengte det veldig


En krem med Mulmerdyr på, jeg trodde ikke det var noe som het det på ordentlig.. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits