Pinsehelgen

Hei alle.

På fredag, etter jobb, dro Ida og jeg i Middelalderparken med pledd, ost og kjeks. Vi koste oss i solen og snakket om alt mulig rart, det var koselig.  Jeg jobbet i går, på pinseaften, o det var surt siden det var strålende sol og varmt, men jeg sluttet 4:30 så fikk resten av kvelden ute i solen. Jeg skulle egentlig på MelodiGrandPrix Party med noen venninder, men jeg orket rett og slett ikke. Var så sliten og dehydrert etter å ha jobbet inne i drivhuset Oslo City, så jeg dro til mor istedet og spiste middag. Vi inviterte bestemor også så jeg kjørte og hentet henne. Vi gadd ikke å se på grand prix så vi så heller på Meet the Fockers, haha, elsker den filmen. Jeg satt også og kikket på en side som heter canis.no. Jeg har nemlig fått lov av verdens beste pappa til å kjøpe meg min egen hund. Jeg skal kjøpe den ene sorte tispen som jeg har vist i et tidligere innlegg. Så da satt jeg hele kvelden og litt i morges og så på hundeutstyr som jeg må ha før valpen ankommer. 

I dag har jeg hjulpet mamma med å vaske den skittene balkongen hennes og nå er den super ren og pen. Om litt skal vi på plantasjen for å kjøpe blomterhyller og blomster. Det blir gøy. 

Her kommer noen bilder fra uken. Har fått helt dilla på Instagram appen altså.


En tidlig morgen. Jeg hadde litt ekstra tid så jeg gikk til storo og tok trikken videre.


Jeg elsker Kjelsås. Lyden av fuglesang om morningen er det beste jeg vet.


Lille Oslo, er en egen planet. Når solen kommer og mennesker står opp. Hvert strøk, en verdensdel og vi suser av gårde alle mann!


Koselig med piknik 


Pæresider med ekstra pære?


Kjeks, kremost, ost og pære


Kjelsås en tidlig morgen


Eple is


Forfriskende


Kakao med krem


Fotbad før jeg legger meg


God morgen 


En av disse tre valpene blir min!

4 kommentarer

Ronja

27.05.2012 kl.13:25

Kjempefiin blogg!

Kommentere tilbake?♥

Ida Kristine

27.05.2012 kl.19:55

Sykt nusselige valper! :) Gleder meg til å besøke deg og valpen!

Trine Lise!

29.05.2012 kl.11:58

Hva slags rase er det? :)

Ina Charlott

31.05.2012 kl.22:31

Trine Lise!: Hei :) Det er Kleinspitz!

Skriv en ny kommentar

hits